Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi...

2 posters
YazarMesaj
En Büyük Eren Fan
EnBüyükErenFanAdmin_İrem
En Büyük Eren Fan

Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Empty
MesajKonu: Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi...   Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 12:44 pm

shy:Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Shy:shy:Arkadaşlar gördüm kafayı yedim bakın site adını deil açılışını yazıorum şimdi gruphepsi wallpaperler yazıp 3.sıradaki ''GRUPHEPSİ WALLPAPER PİCTURES'' BAŞLIKLI KONUYU AÇIYOSUNUZ VE ŞOK OLUYOUNUZ yeshil adlı bir üye hepsimizin resimlerini koyuyo ve şu konuşmalar gerçekleşio

iStanbuL:aralarında bitane güzel var onun adıda cerenmiydi öle bişey olcak
YeShiL siparişle poster mi getiriyorsun
Ben Pussycatdolls un solist i Nicole ün posterine hayır demem.
Tam bir afetServetimi malımı mülkümü apartmanımı mercedesimi yesin feda olsun ona

YeShiL:Cemre Ceren DeqiL Ha ßi de Eren Var Hanqisini Diyorsun ki ßu Arada ßen Daha Pussycatdolls Diye ßir Grußu Yeni Duyuyorum AnLamam O İşLerden

iStanbuLOlamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Sadyoshy fotoları koyuyo)bu iştediğerlerini salla
pussycatdolls dan nasıl haberin olmaz YeShiL dünya müzik piyasasını karıştırdılar7 hatun bi arada
Google dan pussycatdolls un solisti yaz cıkarbence görmelisin

YeShiL:ßu Kızın Adı Yasemin Hem ßanane eLin Kadınından Hıh ßen Daha GüzeLim

iStanbuLOlamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Biggrinemekki ismi karıştırdımevet evet sende güzelsin ama Nicole daha güzel

DeNiZzZ_KıZzI:bn bunlara uyus oluorum uyusss .... böle gıcımı havalandırıolar 2 dkda .
hayranları için paylaşımına tşk ama

yani görüosunuz ve söliim bu konuşmaları yapanlarn knumu şudur:

yeshil:editör
istanbul ve deniz kızıysa üye ama bu nası bi editör uyarması gerektiği halde öğretio allahtan bizim başlarımız gayet asıl böle şelere göz yummuyo modlarım adminim nolur bisim güç yetmez bunlara yapabilceğinz bişi varsa gereğini yapın yalvarıorum.......
petek.cem.gülçindelisi

petek.cem.gülçindelisi

Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Empty
MesajKonu: Geri: Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi...   Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi... Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 2:35 pm

saOL canım
Türkçe'mizi "Turkche"leşmesin
edit :erencirem
http://hepsiciler-cetesi.niceboard.net

Olamaz Böyle Bir Hakaret Görülmedi...
1 sayfadaki 1 sayfası