Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

.

AnasayfaLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

erol köse cemreyle alay etti

3 posters
YazarMesaj
En Büyük Eren Fan
EnBüyükErenFanAdmin_İrem
En Büyük Eren Fan

erol köse cemreyle alay etti Empty
MesajKonu: erol köse cemreyle alay etti   erol köse cemreyle alay etti Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 12:37 pm

arkadaşlar geçen gün uçan kuşta cemreyi yemek yemeğe giderken uçan kuş muhabilerleri cemreyle konuştular cemre yemeğini yemkten vazgeçti ve arabaya bindi...kenan doğulu ile sorulara güzelce yanıt verdi...stuyaya döndüğünde ise erol köse gereksiz ve manasızca cemrenin konuşmasıyla dalga geçti ve taklidini yaptı...sadece bunu sölemek istedim....gereksizse ksura bkmayın

şahsen biizzat kendim izledim kusura bakmayın kanıtım yok ama ben söölüyorum yani
Tek_CemReci
TeKCemReciAdmiN_AsLı
Tek_CemReci

MesajKonu: Geri: erol köse cemreyle alay etti   erol köse cemreyle alay etti Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 1:55 pm

ıYY saLaq o KimKi CemRemLe daLqa qeçioR?açıp bi taRaFıyLa daLqa qeçsin!!EqeR HabeR doqRuYsa benim YoRumum Bu!!
petek.cem.gülçindelisi

petek.cem.gülçindelisi

MesajKonu: Geri: erol köse cemreyle alay etti   erol köse cemreyle alay etti Icon_minitimeÇarş. Haz. 04, 2008 2:38 pm

saol canım
Türkçe'mizi "Turkche"meştirmeyin !!!
edit :erencirem
http://hepsiciler-cetesi.niceboard.net

erol köse cemreyle alay etti
1 sayfadaki 1 sayfası